Snö klockan sex på morgonen

Cyklar i snön och mörkret till stationen. Det är fullt på pendeltåget, jag tränger mig in på den sista sittplatsen. På jobbet är Benny (namnet är påhittat) tillbaka, det är trevligt, till skillnad från mig är han lugn i alla lägen.
Jag har intre tjänst, just nu katalogiserar och gallrar jag mest böcker från magasinet. Om jag får en ny bok från någon lärare eller bokhandel tar jag den först. I magasinet doftar det av gammalt papper. Det mest spännande är när jag hittar gamla ovanliga böcker som jag primärkatalogiserar i LIBRIS. Jag äter lunch med min syster på en vietnamesisk restaurang.

Efter jobbet går jag till mitt gym. Jag tränar ben och bröst idag. Det är skönt även om min balans inte är så bra. Min MS gör sig påmind. Tycker om bänkpressen, trots att jag är ganska svag.

När jag cyklar hem från stationen snöar det något. Kvinnan i mitt liv kommer lite senare för hon går först till affären och köper vegetarisk mat. Klockan är kvart över åtta och jag hör när min käraste lyssnar och ser på Bokbussen på teve.
Allmänt | |
Upp