Tai Shanghai

Snurrigt idag också, de lokala datasystemen IDA och GUNDA var ur funktion idag också. Fick kopiera alla lån och återlämningar.

Det var Belindas sista dag här idag. Jag köpte en frukt & Yoghurtkaka åt Benny eftersom han är lite känslig för fel mat, vi andra åt kaka. Benny köpte en sådan frukt & yoghurtkaka åt mig för sex år sedan när jag började här. Benny brukar inte vara med på fikat, men idag var han med eftersom det var Belindas sista dag. Benny är verkligen en pratkvarn ingen annan får en syl i vädret.

Åt lunch på Tai Shanghai eftersom det var så vackert väder så jag kunde promenera genom Haga dit. Ägaren bockade och hälsade eftersom han kände igen mig. Det är en trevligt gammal restaurang som är en av de få som är kvar sedan 80-och 70-talet då det fanns krogar och restauranger i nästan varje gathörn. Trist med skivhandeln Satisfaction som verkar ha stängt. Förr var det nästan som en samlingsplats för människor som fyndade skivor. Crazy Elephant, 13 floor elevators och Chocolate watcband var några grupper jag köpte skivor av.
Allmänt | |
Upp