A saucerful of sectets är en klassiker

På förmiddagen tog vi en tur på stan med bilen. Handlade lite potatis på Lidel. Släppte av Kristina i centrum. Hon var ilsken när hon kom hem för det var så trångt och många som tiggde pengar för olika saker.

Ringde Gösta och jag berättade om Benny som blev så glad över att biblioteket skulle läggas ner och att vi skulle bli arbetslösa. Gösta som är en oerhört vänlig och godhjärtad människa blev helt mållös när han hörde att det fanns människor som kunde känna sådan skadeglädje över andras olycka. Sådana tankar förekommer inte i Göstas tankevärld. Nu är det väl i och för sig så att vi blir omplacerade någon annanstans. Gösta hade fått en hårddisk av sin bror, men han visste inte vad han skulle göra med den.

På eftermiddagen lyssnade jag på den vackra rogivande A saucerful of secrets av Pink Floyd. Jag läste även Merits blogg  som alltid är lika läsvärd och intressant.

Jeff från jobbet svänger sig då och då med citat från världslitteraturen. Den här är ganska bra " Allt fast och beständigt förflyktigas allt heligt profaneras", av Marx.
Allmänt | |
#1 - - Beljadetinov:

Kanske kan bero på att "Benny" var outbildad och kände sig utanför

#2 - - Bucharina, Anna Larina:

Det måste ha varit besvärligt att acceptera för Benny då ni tog och flyttade upp hans uppsatser från slutna magasinet.

Upp