Klirr i köket

Uppe vid åtta. Ute är det snö och några minusgrader. Vid nio börjar jag ta fram frukost. Jag försöker att inte vecka min käresta, hon har inte sovit många timmar i veckan. Dock vet jag att hon brukar höra om jag förorsakar det minsta ljud av porslinsklirr från köket, och mycket riktigt kommer hon upp sömndrucken och upprörd för hon sovit så länge som till nio.

När jag rakar mig upptäcker jag att jag börjar få grått hår vid tinningarna. Det spelar inte så stor roll, bara jag har böcker så är allt bra.

Läser tidningen om Ariel Sharons stroke. Min bestämda åsikt är att det bästa är att bilda sig en uppfattning om saker och ting är att läsa och höra olika källor. Igår läste jag The Guardians nätupplaga om Sharon och hans stroke och hans liv.

Jag ögnar också igenom några bloggar. Jag minns vad Wayne D. Dyer skrev i boken Älska dig själv,  här fritt ut minnet, att ett sätt att bearbeta ångest är att styra tankarna till att tänka positivt, eller leva försöka i nuet.  Nåja, detta om detta. Nu skall jag läsa Dan Browns I cirkelns mitt och lyssna på Crosby, Stills & Nashs Wooden ships. Först pussa min fru som doftar mandarin på morgonen.
Allmänt | |
Upp