Ett kallt bad

Gick och doppade mig i Gerdsken på morgonen. Det var kallt som i norra ishavet. Såg en nedtrampad eller överkörd padda på trottoaren, dessa fantastiskt vackra djur.

Hörde på morgonnyheterna på TV4 om Stieg Larsson. Tänk att Piratförlaget inte ens läste hans fantastiska böcker utan direkt refuserade dem när de först skickade texterna dit. Hans sambo hade med sig det första exemplaret av tidningen Expo som han var redaktör för.

Kristina med bokvagn

Sedan kom en intervju med Jan Eliasson som just nu arbetar för FN i Sudan. Saknar honom som utrikesminister för han är så mänsklig och ger ett varmt och behagligt intryck.

Trevligt att läsa om att  "Svennis" vann sin första match som tränare för Manchester city. 2-0 mot West Ham united, den gamla fina klubben från London där Fredrik Ljungberg spelar nu. Hoppas "Svennis" får visa att det är som klubbtränare han är bäst.

Rippade några cd-böcker som vi köpt i York. John Gricham, Patricia Cornwell, Elizabeth George m. fl.

Gjorde falukorv till lunch samtidigt som jag lyssnade på John Cales gamla skiva Fear, vackra ballader blandade med ganska ruffiga rocklåtar.
Familjen | |
#1 - - megafånen:

Önskar Svennis lycka till med hela hjärtat som klubbtränare i Manchester! Hoppas han återigen får visa vilken fenomenal tränare han är. En skam hur han hudflängts i engelska media. Ingen tacksamhet alls där för allt som han gjort för deras landslag. Synd att Clint Eastwood är så gammal annars hade han kunnat spela Svennis när det blir dags att göra film om denne
mans liv.

#2 - - administratör:

Nästa match är mot Derby. Det är otroligt spännande att följa varje match.

Upp