Färggranna plastblommor

Kallt och mörkt. Jag var först på jobbet och satte igång datorer och ställde upp böcker. Hugh Hooper, Derek Hales (fd Jeff Astle) och Sonja kom vid åtta. Åt tårta halv nio, alla var med och åt inklusive städerskan. Strax innan nio fick jag ett dussin kursböcker från bokhandeln Aniara och Adlibris. Ändrade i Libris, satte på etiketter, ändrade i böckerna och stämplade dem och stöldskyddsmärkte dem. Därefter gick jag ut i biblioteket och städade i de bokhyllorna som fallit på min lott.

Hugh Hooper har tagit med sig en bokett färggranna plastblommor och ställt upp på sitt bord, de glänser i rött, lila, skärt, gult och orange.


En professor, kan kalla honom för Steve R.S. Cropper, kom och lånade en bok. Jag kände inte igen honom.

 

Rättshaveristen, Born Rebel, och en norrman som varje dag söker upp någonting och sedan antecknar för fullt på ett litet papper. Born Rebel, som liknar Garth Hudson, var idag klädd i Gaiströja.

En student som varit här mycket kom och kramades och tackade för all hjälp. Hon var klar med sina studier nu efter flera år. Jag kommer att sakna henne här. Härom dagen kom hon och ville se hur abstracts utformades.

(Alla namn är fingerade)

Allmänt | |
Upp