Storm och oväsen

Hela natten slet och drog stormen i vårt hus. Ringde Gösta och frågade hur det var med stormen på Hisingen. Vi pratade ganska länge för att han var lite deppig för att han var ensam.
-I går skulle jag gå och köpa kaffe. På vägen gick jag in till Woppsy Daisy och tog några öl. Det är så tråkigt att sitta ensam hemma på lördagskvällen. Du har tur du som har Kristina.
-Träffade du inte någon tjej där då?
-Nä, för några veckor sedan träffade jag en tjej och vi gick vidare till ett annat ställe men där var så många okända så jag gick hem.
-Men du har ju många trevliga grannar?
-Ja, Thomas finns ju, men han gillar bara fotboll.
-Känner du inte till Henrik Larsson?
-Jo, jag har väl hört talas om honom.

Sedan ringde jag min faster Kerstin och frågade hur hon hade det ute i obygden under stormen.
-Har du mat hemma?
-Ja jag har mat så jag klarar mig.

Sedan försökte jag läsa lite om Mao. Kristina hade hittat en artikel i GP om mäns och kvinnors hjärnor. Det var en intervju med Annica Dahlström och Nisse Simonsson. Jag undrar om jag inte hade ADHD i grundskolan för jag hade så svårt att koncentrera mig och fick så dåliga betyg. "Vi är fostrade att vara lagom, men vi borde vara mer annorlunda. Även där har skolan misslyckats, för vi tillåts inte vara kreativa. Nästan alla stora kreativa genier hade det svårt i skolan." Det säger Nisse Simonsson i GP idag. Från engelskan minns jag mest namnet John Snookes. Det var en tunnelbaneförare i London som jag skrev en uppsats i Engelska om.

Nu ska jag gå och lyssna på Albinoni och läsa om Mao.
På eftermiddagen lyssnade jag lite på My Generation, The Whos första skiva, men jag var tvungen att stänga av för mitt huvud höll på att krackelera... Nu lyssnar jag på klassisk romantisk pianomusik av Beethoven och försöker "limma ihop" skallen och lägga alla delarna på plats igen.
Allmänt | |
Upp