Funderingar kring kamphundar

Skrev och lyssnade på Minimal Compact på morgonen. Sedan gick jag och handlade på Ica. Kranföraren var där, och det var ju trevligt. 

  I kön till kassan stor jag framför ett ungt par. En snygg tjej som liknade Mae West och en stilig kille i svart linne. När jag kom ut så såg jag att de hade en stor Pitbullterrier  med sig. Efter några meter mötte de en Welshterrier och hundarna började slita mot varandra. Damen som hade den vackra Welshterriern slet sin hund i kopplet i panik. Vad ska folk med en sådan här otäck pitbullterrier till? I 13-14 år får de leva med den fula kamphunden och i cirka 13-14 år kommer folk att titta snett på dem och betrakta dem som kriminella. Sedan må matte och husse vara bra hundägare, det kan ju vara så då och har hunden från en kennel och dresserar jycken. Det mest sannolika är emellertid att de tycker det är tufft med en hund folk är rädda för.

Roligare är de att Manchester City vann med 3-1 över Doncaster. Hasse Backe satt vid sidan av Sven Göran Eriksson och Tord Grip frinns alltid med i bakgrunden. Welcome back Svennis!
Semesterliv | |
Upp