Såg Dolly Parton

På kvällen var Kristina och jag och såg Dolly Parton. Jag tycker Dolly var överraskande bra, en profssig konsert. Varvade lugna låtar med country, Jolene, sjöng hon. Little Sparrow var en vemodig vacker sång som hon sjöng acapella. Hon varvade sorgsna låtar med pigga countrysånger som Country boy. Dolly Parton var bra, tråkigare med de burdusa vakterna. Efter pausen kom vi inte tillbaka till våra platser eftersom vakterna hela tiden manade oss att gå. Vi försökte i och för sig stå nära utgången för att hinna till tåget.
-De vallade oss som boskap, sa Kristina.

På biblioteket var allt lugnt som vanligt. Hjälpte en mörkhyad flicka med uppsatser och artiklar om ordningsbetyg. Hon gav mig ett bländvitt leende. Kul, för hon har tidigare mest gått och varit blyg och tittat ner.
Allmänt | |
#1 - - megafånen:

Ja, Dolly Parton är bra. Mycket bättre än hennes utseende skvallrar om. Skrivit flera tuffa låtar också som Johnny Cash och andra karlar spelat in. Det är hon som skrivit Whitney Houstons stora hit "I Will Always Love You" som hon själv spelade in redan 1974. Har hört följande historia, antar att den är sann. När Whitney upptäckte att Dolly Parton spelat in en version av "hennes" paradnummer ringde hon arg upp Dolly och frågade ilsket varför hon gjort så. "Vet du vem som skrivit låten? Inte? Kolla upp det och ring sen igen!" svarade Dolly Parton lugnt.

#2 - - Brevet:

Ja det stämmer. Dolly sjöng "I will always love you", Dolly nämnde ödmjukt faktiskt att Withney Houston fått en hit med den och hon sade till och med att Whitney Houston sjunger den bättre än henne. Vad skall jag säga storsint

Upp