Drack mineralvatten

Hade en lugn Valborg. Åt nudlar till middag och drack mineralvatten. Läste Härskarringen och lyssnade på Albinoni. Tänkte spelat in Al Gores En obehaglig sanning, men det blev bara flimmer, men jag har ju sett den. Sedan såg vi lite på min favoritkomedi Alf, fast Kristina somnade efter en kvart. Vi såg det här avsnittet då han drömmer om att han är gäst på Jimmy Carson show.

Nu skall vi ut och se om det är någon demonstration. Min 80-åriga faster är garanterat ute och demonstrerar. Jag tycker det är viktigt att demonstrera för solidaritet människor emellan. Välj med hjärtat när du väljer politik. Vi är bara besökare på jorden en kort stund, då tycker jag vi skall försöka vara vänliga. Vi skall nog åka till mina föräldrars och mina farföräldrars grav idag.
Allmänt | |
#1 - - megafånen:

Var All Gores film i går?! Hade planerat att se den, men glömde bort det. Nu får jag hyra den på dvd istället. Man undrar ju hur det hade gått om han fått bli president när han blev vald 2000. Vad hade George W Bush gjort idag då? Knappast informerat om växthuseffekten, men förmodligen ändå gjort mindre skada än han gör nu.

Upp