Otrevlig på Vårdcentralen

En solig dag i lövsprickningen. Det är bra att ha en pensionerad jurist som sitter på biblioteket varje dag och som kan svara på alla frågor om riksdagstryck och juridik.

Sedan gick jag till gymmet, tränar tre gånger i veckan, då kan jag verkligen koppla av. Ingen av mina vänner från gymmet skulle supa på Valborg. De flesta jobbar inom vården och är mycket trevliga. Bjässen Tord (namnet är påhittat) skule se på hockey i kväll.

När Kristina kom hem var hon väldigt upprörd. När hon ringde vårdcentralen i Alingsås var tanten så otrevlig när de svarade. Hon ett tag haft en svulst på halsen. Hon började med att skicka ett mail eftersom de hade e-mail för det fanns på hemsidan. Nej, men då ringde de och sade att de inte skulle skicka mail. Sedan blev det en diskussion om tiden om att besöket måste passa in när Kristina hade semester, men då kunde de inte ge henne någon tid utan hon var tvungen att ringa efter 15 maj. Tanten i telefon borde nog byta jobb. Har hört att det behövs valsare, men då råkar ju i och för sig valsare ut för en grinig typ. Jag tycker det är viktigt att vara trevlig i serviceyrken.
Hagabiblioteket | |
Upp