Inget England i fotbolls-EM

Trångt på tåget idag. En äldre man tappade en låda till en handdator. Då fick jag möjlighet att visa att jag inte är en sur och grinig ensling. Jag kröp på golvet under stolarna och lirkade fram fodralet.


Startade upp biblioteket ensam. Nu vill journalisthögskolan ha upp sina böcker till studietorget. Undrar om de får plats efter att ha fyllt studietorget med spanskaböcker? I går fick vi en man hit som skulle skanna alla uppsatser. Han hade ganska många krav. Han ville ha kaffe serverat, stolen var obekväm, han ville ha egen telefon på rummet, datorn stod fel i stort sett ingenting var bra. Och vi som är vana att fixa allt själva och stå ut med nästan ingenting.


"Blodsjukdomar och endokrina sjukdomar" från 1950, har aldrig hört talas om endokrina sjukdomar?


Vår högsta chef kom på besök och undrade hur det gick med scanningen. Plötsligt vill Journalisthögskolan ha sin böcker upp till Campus Linné. Om jag inte minns fel så var det från början tänkt att bara vara ett studietorg utan böcker?


Jaha, stackars Steve McLaren får redan avgå från engelska landslaget efter förlusten mot Kroatien. Svennis är faktiskt englands bäste tränare i modern tid!


De tre italienska utbytesstudenterna kommer hit och ockuperar genast tre datorer, de sitter som tre nunnor vid datorerna. Här bemöter vi alla vänligt.

Efter jobbet skyndade jag mig till tåget. När jag kom till Alingsås cyklade jag till gymmet Sportlife. Det var fullt med folk där och jag kände inte en kotte. Därefter cyklade jag till ICA och handlade och sedan kastade jag i mig lite mat. Nu skall jag se min favoritserie Ett gott parti, där Loa Falkman spelar en fantastisk, lite fumlig, partiledare som heter Theo. Ett gott parti får migh att tänka på den gamla favoriten Pang i bygget.

Pendling | |
Upp