Om rörposystemet för bokbeställningar

Promenerade alla de hundra trappstegen upp till min arbetsplats på biblioteket. Började med att ställa upp i Öppna magasinet. Det är ett ständigt brus från fläktar på de olika planen. Tillslut blir jag så förvillad att det känns som det kommer postcylindrar med bokbeställningar från alla håll.


-Rörposten är oslagbar, sa en rutinerad kollega.

-Såg i Gula sidorna att det bara fanns två företag i Sverige som reparerar rörpost, det håller på att försvinna, sa en annan kollega.

   Det är nödvändigt att gå mycket när du ställer upp och hämtar böcker i på de olika planen. Att vandra runt i magasinskorridorerna ger bra motion. Går och ställer upp titlar och väntar på det susande lätet från rörposten.


Lyssnade på "Katedralen vid havet" på vägen hem.

Handlade på Ica efter jobbet. Det märks att maten blivit dyrare, det går fortare att få slut på matkontot. Det var längesedan kranföraren satt utanför Ica. Tömde brevlådan, bara en massa oväntade räkningar som lade sordin på mitt tidigare ganska goda humör.

Fick brev om mina ändringar i PPM-portföljen, hade bytt bort First State Global Resources till Morgan Stanley American Franchise. Borde förstås haft räntefonder i år.

Arbete | |
Upp