Promenad till Time Square

Tisdag 16/11-2008

Idag åkte vi hem på eftermiddagen. Efter frukost gick vi till Grand Central Station. Vi hittade en stor saluhall en trappa ner. Där fanns massor som Kristina och Kerstin ville handla.
Yoko Ono. Listen to the snow is falling
Bland skyskrapor och neonljus på Time Square

Sedan tog vi en promenad till Time Square inringat med alla sina skyskrapor, affärer och neonskyltar. Vi gick in på Virgin Records. Kerstin köpte flera skivor och en tröja med Virgin Records. Kerstin blev erbjuden att ha sin bild ovanför den kända Nasdaqskylten, för att vara med i en antirökkampanj, men hon tackade nej.

John Lennon. Happy Christmas
Kerstin och jag på Time Square

Vi tog en lunch på en enkel restaurang där besökarna fick plocka vad vi ville ha för mat själva.
Time Square
Nasdaqs neonskylt vid Time Square

Vi tog taxi till Newark eftersom vi absolut inte ville missa planet. Det snöade på vägen till Newark.  Det tar ju så lång tid med all den här kontrollen vi får gå på eller av planen. Somnade ganska snabbt efter vi stigit på planet. Det var bara en halvtimme mellan planet från Köpenhamn till Landvetter i Göteborg. Vi lämnade Kerstin på Landvetter för hon skulle ta ett plan till Kalax. Kristina och jag tog Toyotan hem till Alingsås. Det var ganska skönt att ha bil för vi hade så många väskor. Hemma gick jag och lade mig att sova direkt för jag var så trött efter den långa flygresan. Och det är så skönt att vara hemma igen.

 

New York | |
#1 - - Gösta lindborg:

Mycket fina bilder- men vad tittar du på egentligen...?

#2 - - Klas:

Jag gissar att jag ser på skyskraporna

Upp