Frostig dag

Började en timme senare eftersom Haga öppnar en timme senare nu. Frost på marken när jag cyklade. En solig kylig dag.


Skrämmande lugnt på förmiddagen. Framåt elva kom några forskare och rotade bland böcker. Nina (namnet är påhittat), eller Rättshaveristen, var på biblioteket och skrev några ilskna brev. Hon rev ner en annons om bantning från anslagstavlan. Hon skulle skicka den till någon överåklagare har jag för mig hon sa. Hon hade även blivit erbjuden arbete med att dela ut gratistidningar.


Åt lunch på Meze. Men det var sig inte riktigt likt. De färska oliverna var borta, bara några oliver som var hopblandade med någon glansig olja. De hade ingen fisk utan jag fick äta pasta.

William Ralph Dean (namnet är fingerat), var här en stund på eftermiddagen och botaniserade bland  tidskrifterna som fanns i Haga.
  Själv tog jag fram en John Locke från 1755 och ställde upp en bok om rättgången mot Bucharin från 1938 på hyllan för hämtning.

Kom in en flicka med små vinylskivor som örhängen. (Undrar om hon hört Orchestra of Skin and Bone på venyl? Ah hon var för ung) Hon frågade om vi hade referenslitteratur. Jag sa som det var att vi inte längre hade kursböcker och då var hon inte intresserad.



Gick på gymmet efter jobbet. Det gick riktigt bra, det är inte så många som tränar efter jobbet. Fick träna bådde bänkpress och snedbänk i lugn och ro.
Arbete | |
#1 - - Gösta Lindborg:

Vinylskivor som örhängen; bra idé.

Upp