Morgontidningsläsande

Såg en intevju med skribenterna några mycket lästa bloggar på TV4:as bloggar i morse. Jag skriver bara och för skrivandet skull. Ibland tycker jag det är roligt att se vilka annonser jag får upp. Bokhandlare och publicera din bok är ju kul. Det ger en liten stimulans ungefär som Pavlovs hundar. Men jag är en mycket enkel bloggare och katalogisatör. Läste i någon blogg om att alla borde ha en åsikt. Vad jag tycker om saker och ting är jag lite försiktig med.

I DN står det om snö som lamslår Kina. Jag tror det var på TV4:as nyheter som det var en intervju med en ung kvinna som hasade sig på is i sex dagar för att komma hem till Bejing. Fruktansvärt. Jag har en gång kravlat ett par meter på is på Mossen i Götebog. Och jag kände sig maktlös och försöker ta tag i grästuvor eller något kan vara fast. Val i Pakistan. 80 döda i en bomexplosion i Kandahar i Afghanistan. I GP läser jag att Kosovo förklarar sig självständigt. Serbien och Ryssland motsätter sig det. Serbien hotar stänga av el och vattentillförser. EU är splittrat i frågan. Serberna kallar Kosovo för Serbiens vagga, SvD . En brännhet fråga som jag inte kan mer om än vad jag läser i tidningarna. Kanske funderar för mycket över saker som inte angår mig?

Gick och tömde skräp på morgonen. En stor sopbil kom och väntade tills jag slängt färdigt soporna. Sophämtarna gör ett bra jobb.

 
Samhälle | |
#1 - - Bloggtävlingar - Tävla och vinn!:

Just nu är det 62 aktuella tävlingar runt om i bloggvärlden... och alla finns listade hos mig!

Kika in på min blogg och kolla vad det finns för olika saker att vinna.

Uppdateras dagligen med nya tävlingar!

Upp