Kristina fyller år

Kristina fyller år idag. Svårt att hitta något gott att äta eftersom hon inte gillar tårta, inte grädde, inte bakelser och kakor. Hon äter inte fisk och inte kött. Var i alla fall uppe klockan fem och grattade henne innan hon åkte till jobbet. Kristina jobbar men jag har semester och bara kopplar av. Hon fick en skiva med Peter LeMarc och en bok om redovisning.

Kristina på St. Martin
Kristina i solhatt fotograferad på St. Marten

   Var på gymmet på morgonen. Det var faktiskt en hel del folk där. Det där med hälsande är svårt, men jag tror jag ska börja hälsa på en kille som också verkar ensam där. Han pratade faktiskt med bjässen jag skrivit om förut utan för han verkar schysst. Nåja, jag försöker i alla fall träna när de enkla människorna går och bjässen verkar mest tala med de vanliga motionärerna. Det var en vanlig träning med benpress, bänkpress och hantelpress för mig. Bjässen hälsade faktiskt på mig. En granne var där också och han hälsade.


Annars tycker jag att det är bra att ha några dagars lugn och ro på semestern. Tid då jag bara läser och lyssnar på Bach och kopplar av. Läser tidningarna. Alla skriver om gripandet av Karadzic .

 Nu kan vi bara hoppas att Serbiens ekonomi förbättras och alla får arbete.
Semesterliv | |
Upp