Solen skiner och svetten lackar

Stekhet sol. Vi var uppe halv åtta och kastade oss i Gerdsken. Alla stojande ungdomar kommer först vid tolv. Sedan cyklade vi till stan och åt en glasstrut på Chokolat. I Gerdskenån simmar änder och dyker efter mat. i vattnet växer tång eller gräs. Minns i Kina för drygt femton år sedan dök de efter tång och fiskade upp och sedan åt de det, eller de tillrädde väl tången antar jag.


  Efter fiskburgaren till lunch cyklade jag och köpte zingo och glass. En tjock man gick i t-shirt och shorts och rullade en barnvagn. Hans hustru gick någon meter bakom. Hon var heltäckt i någon kappa som gick ner till anklarna och hon hade en tjock sjal kring huvudet. Kunde inte låta bli att titta för hon utmärkte sig lite. Men det är deras bekymmer, det finns så många på ett eller annat vis lite annorlunda människor. Its their business not my business. Andra gången jag cyklade till Ica för att köpa mjölk och juice kom två Harley-Davidson motorcyklar och parkerade bredvid min Cresent damcykel. Mannen och kvinnan som körde motorcyklarna var inbyltade i läderklädsel på sig. Det måste varit varmt.

När vi gick i centrum såg vi två killar med Iron Maidentröjor . De spelar i Göteborg i kväll. Jag hade faktiskt gärna sett dem. Precis när jag kom hem kom jag på att jag glömt juice och yoghurt.

   Nere vid Gerdsken hör jag barn som ropar och tjoar. Själv sitter jag mest och läser.

Semesterliv | |
Upp