Mannen med Spingsteentröjan

Nästan fomt på jobbet. Satte upp lite skyltar om böcker som ska slängas. En flicka satt och läste och en utländsk student satt vid datorn.

På väg hem var det fullt på spårvagnen. En dam med en liten flicka i knät satt bredvid mig "Belgrad nästa... Belgrad nästa", sa den lilla flickan när spårvagnen rullade in på stationen. Stationen är stökig på somrarna. En man försökte växla hundra kronor av mannen i receptionen på centralens toalett. Mannen i receptionen gjorde en avvisande gest med armen. Tåget från Göteborg var sent och fullsatt. Hälsade på en Alingsåspolitiker som åkte med tåget. Han kanske inte kom ihåg mig? Jag träffade honom på en komunpolitikkurs för några år sedan.
  När jag kom till Alingsås gick jag till gymmet och tränade ryggen. En kille med en Springsteentröja tränade på Smithmaskinen. Det börjar närma sig Springsteenkonserten. Tröjan var från The Rising-turnén så den hade några år på nacken.
Gösta vid Sundby sjukhus
Gösta utanför Sunby sjukhus i Strängnäs. Sjukhuset är ett nedlagt mentalsjukhus där Gösta arbetade som skötare för många år sedan
Pendling | |
#1 - - Gösta Lindborg:

Det är bara nyckelknippan som farttas. Det skulle vara roligt att jobba på en Montesoriskola, som avd4b nu har förvandlats till.

Upp