Ljus i Göteborg

Snö och kallt när jag cyklade till stationen. Tack och lov var tåget inte så sent så jag slapp stå så länge på perrongen. I Göteborg lyser det vackert från julgransljus. Kallt och trångt på Drottningtorget i Göteborg. Alla har bråttom.
  På förmiddagen satt jag och drog bokkort. Blev klar med en kartong. Sedan satte jag in böcker hela eftermiddagen. Först kursböcker sedan 5a och 6b.  Annars gick det i ett. Har ungefär fyra böcker i en hand när jag ställer upp böcker. Det var mörkt när jag stämplade ut och begav mig hemåt. Utsiktstornet på Liseberg var klätt med ljus.
  På tåget hem började jag på en ny bok "Herodotos historia". Den blir nog bra, men den kommer att ta lite tid.

Tänk vad tiden går. Tycker inte det var längesedan jag köpte Nick Caves underbara skiva "Kicking against the pricks". Men när jag ser på den ser jag att den kom 1986.Barry Adamsons härliga basgångar, och Blixa Bargelds gnistrande gitarrspel, Thomas Wydler på trummor och Mick Harvey spelar lite av varje.

Nick Cave & the Bad Seeds - the Singer

När Kristina kom hem hade hon varit hos hårfrisörskan och hon var fantastiskt söt med det korta blona håret.
Musik | |
#1 - - Gösta lindborg:

Härlig låt, fylligt akustiskt komp. Ser att Nick Cave är med i filmen Himmel över Berlin i kväll - om jag orkar stanna uppe...

Upp