Fixardag

Vaknade redan vid åtta. Kristina sov som en stock eftersom hon sovit dåligt på natten. Jag satte direkt igång att göra frukost. På P2 spelade de ett vackert stycke av Monteverdi. När Kristina skulle sätta på tvättmaskinen funkade den inte.
-Kan jag få titta på den? sa jag.
-Nä den är trasig, vi får ringa och anmäla den trasig, sa Kristina
Jag sträcker mig ändå fram och trycker på några knappar och plötsligt sätter den igång. (Det är min gamla patentlösning med alla maskiner. Tryck på alla knappar som det går att trycka på och testa sedan).

   När jag ätit ringer jag min gamle kompis Gösta. Han är trött eftersom han varit på fackmöte hela veckan. Han berättade att folk som är sambor eller gifta jobbar ogärna kväll. Det stämmer förstår jag. Det är så lite tid ändå vi får vara tillsammans. Och inte bara det det är så mycket som måste göras. Efter samtalet med Gösta cyklade jag till Ica och köpte djupfrysta kycklingbröst, Yoghurt, sallad, dsfgård färdigmat, lakritsbitar för kvällen. I fiskaffären köpte jag lax och hällefilé. När jag kom hem såg jag att jag glömt potatis. Nu hade det börjat mulnapå lite och börjat blåsa.
  Tog cykeln igen Åkte först till Toyota för att titta på den nya bilen vi köpt men inte hämtata ännu. Fick ju ett brev på posten i våras om att det var dags att byta bil. Och vi nappade på det efter att ha pratat med en skicklig försäljare.

  Till lunch åt jag laxfjäril. Precis när jag skulle gå till gymmet ringde folk och ville prata med Kristina. Då hade hon redan sprungit ut för att jogga så jag fick svara så gott jag kunde. På gymmet var allt bra. Lagom med folk och ganska bra musik. Bland annat spelade The Clashs gamla hit London Calling. Jag tränade rygg och biceps och jag kom åt de flesta maskinerna och hantlarna jag behövde.
Fritid | |
Upp