Rörpost till bokvåningar och trasiga tåg

En härlig solig dag. Lugnt på tåget men hade ändå svårt att sova på tåget. Hann precis med fyrans spårvagn. Fönstret till höger var så suddigt att det knappast gick att se ut.

På jobbet skötte jag rörposten på förmiddagen. Sorterade beställningarna och skickade iväg dem med luftdraget i rörposten. Om någon öppnar en lucka på någon våning försvinner suget i rören så kapseln faller till botten om du inte lyckas fiska upp den.

Åt lunch på Kejsaren. Det är lite blandat kinesisk och thailändsk mat. Det skulle nog gå fortare att gå hit än till Mandarin. Problemet är att du öser på så mycket mat från buffén så vips har en halvtimme gått.

Under fikapausen pratade jag lite med mina kollegor.
-Det är både träningsdag och mathandlardag idag... jag hinner aldrig, sa jag till arbetskamraterna vid fikat.
-Det är klart du hinner... hur länge tränar du... ett par timmar? undrade R.
-Det är nog bara en timme jag är där, sa jag.
-Men då hinner du ju gå till Ica och handla, de har ju öppet hela kvällen, sa R.

Jodå, jag hann ta ett varv på gymmet och träna axlar och rygg. Det gick ganska bra, möjligtvis att jag inte tog i så mycket. Det var ganska många unga som jag inte kände där. Men när jag nästan var klar kom en av de pratglada sossarna, gymmets Pigge & Gnidde, och hälsade glatt.
   Hann handla mat för helgen också. När jag kom hem ringde Kristina och sa att hennes tåg var en timme för sent. När hon skulle byta i Falköping hade tåget hon skulle byta till gått sönder i Skövde.
Bibliotek | |
Upp