PPM är en djungel

Gick upp vid halv åtta och gjorde frukost så den var klar när Kristina kom hem efter n joggingrunda. Ringde Gösta som hade varit på den fina restaurangen S.P.I.C.E. a taste of Thailand igen. Han sa att han aldrig ätit något så gott.

Sedan cyklade jag till gymmet. Det var inte så mycket folk. Såg att han jag kallar Gnidde, alltså en av de pratsamma sossarna, var klar precis när jag kom. Jag kunde i lugn och ro träna rygg och axlar. Sedan pratade jag med en man i 80-årsåldern som tränar nästan varje dag.
-Skönt att träna på morgonen, sa han när han satt och torkade fötterna i omklädningsrummet.
-Det är härligt att komma igång på lördagsmorgonen, sa jag.

Sedan tittade jag lite på ppm-fonderna igen. Det är svårt att hänga med i alla upp och nedgångar. I förra veckan bytte jag till 20% företagsobligationer för det var för darrigt tyckte jag. Men så kommer rapportfloden och sverigefonderna stiger. För två veckor sedan var det skakigt med kinafonderna, men i veckan gick de plötsligt bra? Nej , det är inte lätt. I våras hade jag Rysslandsfonder men så blev det skakigt där. Det är nästan som att drabbas av speldjävulen när du hela tiden kan ha koll på premiepensionen på internet.

jaipur
Jaipur i Indien 1999, på kvällen scannade jag bilder från Indien.
Samhälle | |
Upp