Trumpetare på Drottningtorget

På morgonen hade jag rörpostutskick. Ställde upp böcker och hämtade fjärrlån från den kvinnliga avdelningen. Var borta i ensliga rummet Hum.fack inne i en kulvert. "Obehöriga äga ej tillträde" står det på några dörrar. Jag ställde upp tre gamla böcker av någon James som skrivit böcker om en resa till Abyssinien.

Registrerade tidskrifter på eftermiddagen. Först fick jag "the New York Times book review". Då fick jag syn på en recension av en bok av Pattie Smith "Just Kids" hette den. Pattie Smith är ju en gammal punkfavorit från 70-talet.

Vr ute och undersökte om referensbibliografier fanns på några hyllor.

Planerade inför ett Utvecklingssamtal  Skrev ut förslag på upplägg för utvecklingssamtal från Google.
Tycker om att vara vänlig och behjälplig för besökarna, klottrade jag ner i mallen.

Sedan på eftermiddagen började det snöa. Tog friskvårdshalvtimme och begav mig till Alingsås.
Det är en duktig trumpetare som sitter precis vid övergångsstället vid stationen. De måste ju få några slantar trots att alla har bråttom över övergångstället.

 På gymmet var det proppfullt med folk. Träffade en trevlig man som är granne till min syster och svåger. De jag kallar Piff och Puff var där och de hälsade vänligt.

   Jag kom hem nästan samtidigt som kvinnan i mitt liv. Det är bara att äta, se på "Halv åtta hos mig", läsa några sidor i "Naturliv i Walden" och gå och lägga sig.
Pendling | |
Upp