Slask och tö

Tö och slitigt att cykla till stationen. Pölar av snömodd på övergångsstället till stationen. Tyvärr stod tåget i fem minuter utanför Fine gym så jag missade spårvagn nummer två. En kvinna som stod bredvid min sittplats luktade svett. På jobbet var det brandlarmsövning. Försäkerhets skull tog jag trapporna upp till våning åtta eftersom jag haft brandövning tidigare och intendenten sagt att du inte skall använda hiss om det brinner.
   På morgonen satte jag upp tidskrifter med M. Eftersom det var brandövning gick inte hissen så vi fick traska ner och ta bort de gamla tidskrifterna.

På eftermiddagen hade jag hämtining i plan ett till nio A. Det är en ny doft i hissen, tidigare var det nästan bara Axe deodorant, men på eftermiddagen kände jag även doft av Hubba Bubba tuggumi. Konstigt.

När jag skulle gå hem tog jag den branta trappan för att undvika lite slask. Men ack nej jag var tvungen att passera den stora pölen på Södra Vägen vid Korsvägen. Jag kastade mig mot ett förbjudenparkeringvägmärke och svingade mig över dammen. Jag fick en sittplats på fyrans spårvagn. Vid Kopparmärra satt en man och spelade dragspel och vid övergångsstället till centralstationen spelade en trumpetare schlagers.
   Eftersom lokaltåget gått precis så gick jag in på terminalen igen. Där var det proppfullt med folk. Utanför Casinot satte en kolossal polis, över två meter lång, på handfängsel på en yngling som såg ut som en pundare.

alingsås station
Så fort det är några plusgrader töar det snabbt, som här runt Alingsås station.

Sedan bara cykla hem och slänga sopor och cykla genom pölar och slask till Ica och köpa blodapelsinsjuice. Och sedan bara cykla hem och äta middag.

middag
Kristina och jag äter middag





 

 

 

Pendling | |
Upp