Finns kvar och jobbar

Fullt med folk på tåget. Känner ofta igen pendlarna. Konduktören idag var en av mina tre fyra favoritkonduktörer. En rödlätt lite rund man i uniformshatt, tror det kallas kaptensmössa. Lade märke till han hade en rödrandig slips, det var uppmuntrande att se det på morgonen. Den trevlige färgade mannen delade som vanligt ut Metro.  Jag uppskattar mångkultur, samhället blir mer intressant då.

På jobbet var Benny sjuk idag igen. På morgonen hämtade jag upp beställningar från magasinet och ställde upp böcker i samlingarna. Därefter gick jag in på mitt rum och reklameradem en bok från Stadskansliet. Fram till tio katalogiserade jag Socionomuppsatser. Mellan tio och tolv satt jag i informationen. Det kom en journalist som ville ha en uppsats om fraksjöfart. Vi hittade den inte, tror nog den var skriven på Chalmers.

"Klockan är tre, och vi har fortfarande jobb", sa jag till Sonja.

Eftersom Kristina är på möte med konstföreningen ska jag sätta mig och läsa lite. Jag ska också spela Axe Victim med Be Bop Deluxe, det var längesedan. Köpte den i England någon gång på 70-talet. Jag ska läsa Theodor Kallifatides, jag gillar det han skriver och jag tycker om hans språk
Allmänt | | Kommentera |
Upp