Smärre meddelanden

På jobbet håller jag på med att göra listor på de gamla magasinerade tidskrifterna.  Fick en banan av Rättshaveristen i går bara för att jag fixade hennes worddokument.

 

Var på den trevliga indiska restaurangen Dehli idag. Jag lade märke till att killen i köket inte hade stålarmband. Han skanske inte var sikh? Åt lammbitar med ris. Lyssnade på tre grabbar som satt i ett hörn.

-Hur var det i Kina då?

-Det var bra, men det var bara toaletterna var det speciellt, man satt på långa rader. För Kristina (hans flickvän hette tydligen det) var det svårare att acceptera att sitta på långa rader.


I lånedisken anser jag själv att jag gjorde fel. En låntagare frågade efter en karta över Göteborg. Jag tittade ner på det jag höll på med för stunde, alltså markera böcker och släppte det inte. När låntagare kommer bör jag släppa allt annat jag håller på med och hjälpa till. Låntagaren förebrådde mig inte, men jag tycker själv jag gjorde fel.
 

(Från gårdagen)

Måndagarna på gymmet är lite tråkiga men viktiga för hälsan. Var nästan bara Sebastian som hälsade. Det är väl lite mitt fel också som är ganska tillbakadragen. Just det, en trevlig, en elitlöpare som tränat i många år hälsade också. Av misstag hade han en gammal punktröja på sig en gång. "I hate myself, I hate my life I wanna die" stod det på ryggen, men det var nog ett år sedan. Han bara garvade när jag kommenterade det. Sedan ångrade jag att jag inte hälsade på en kille som hälsat på mig omklädningsrummet. En liten satt kille. På hans tröjrygg stod det ?"Israeli rescue force". Jo, hygglige Muhammed (vet inte vad han heter egentligen, namnet är fingerat) pratade jag naturligtvis med.

-Du tränar det gamla vanliga idag eller?

-Vad är det gamla vanliga?

-Kickboxning.

-Nej det är bara onsdag och fredag? idag blir det kanske lite cykling.

(Obs jag skulle aldrig kunna träna kickboxning!
Alla är ju så mycket yngre än jag. Men jag är väl inte helt ointressant, Gösta och jag kan ha roligt och prata i timmar. En annan gammal kompis, Ingemar har blivit pappa.

  
Allmänt | |
#1 - - megafånen:

Har sikher alltid stålarmband? Hade ingen aning om det. Har aldrig varit utanför Europa, så vad vet jag?

Upp