Lugn dag i Haga

E.H. är tillbaka och det är alltid uppmuntrande med hans goda humör. 

På eftermiddagen var jag på Studietorget i Haga. Träffade en lärare och en student jag kände igen. När jag var nästan framme vid Studietorget träffade jag Martin från gymmet Pyramiden. Han hade börjat läsa till Socionom. Vi pratade så jag nästan missade min friterade fisk till lunch.

Hygglige vaktmästaren Carl Palmer(namnet ör fingerat) kom förbi och hälsade. Sedan fortsatte det med en ung dam som ville köpa kopieringskort. Jag sa att vi inte sålde det efter att ha irrat runt och letat i lådor en stund innan jag kom på att vi inte hade någon kassa. En annan ung kvinnlig student kom in och frågade om hur hon skrev ut i Samfaks lokaler utanför. Jag ringde Alan Mullery (namnet är fingerat) för att fråga om råd? Han visste inte heller utan hänvisade till Kåren. Jag visste inte hur hon skulle göra det, hur hon skulle få meddelandet sätt i kontrollkort att försvinna på skärmen. Sedan kom en ung manlig student och frågade samma sak jag hänvisade då till Kåren som sålt kortet. Långhåriga kvinnan kom tillbaka från Kåren och fått förklarat att hon skulle dra kopieringskortet snabbt så skulle det gå att kopiera. Nu uppstod problemet att det på displayen syntes att det hela tiden fylldes på fler dokument att skriva ut, dokument som hon inte ville ha. Efter en halvtimmes trixande och fixande fick hon emellertid utskrivet sina dokument. Hon lämnade lokalen glad och nöjd. -Det ordnade sig, tack ska du ha, sa hon. Ute regnade det och plaskade.

Hemma gick jag och handlade på Ica. Där träffade jag min kusin och hans fru.
-Går du hit eller? Frågade Ulf.
-Nä jag cyklar, sa jag.
-Cyklar... det är mycket nyttigare att gå.


Håller på att göra om scanningen av bilderna från Australien. Tyvärr var det många bilder som raderades. Varje bild har ett nummer och när en bild kommer som har samma nummer så radderas den första som scannats.

Koala i träd
För det mesta sitter Koalorna så här och tuggar löv och rör sig inte så mycket. Jag har för mig att den här Koalan var på Magnetic Island 1989.
Hagabiblioteket | | Kommentera |
Upp