Räddade mina vackra gamla skivor

En solig morgon. Gick till gymmet när Kristina började röja i förrådet. Lyckades hejda henne när hon tänkte kasta mina singlar.
-De är ju värdelösa, om tio år är de som de där stenkakorna du slängde.
-Men de är de vackra fodralen också, sa jag samtidigt som jag greppar en singel med Danse Society.
Nej det var tur att jag hejdade henne. Trots allt. Det måste vara någon annan som röjer sådana här minnen. Tänker på Wayne W Dyer igen i "Älska dig själv". I kapitel fem talar han om "De onödiga känslorna... ängsland och skuldkänsla". "Där har du det. Skuld betyder att du förbrukar dina innevarande ögonblick till att bli handlingsförlamad som ett resultat av ett beteende i det förflutna, men oro är en uppfinning som håller dig handlingsförlamad i nuet över något i framtiden-oftast något vilket du inte har minsta möjlighet att styra" (Wayne W. Dyer, Älska dig själv, s. 108)

singlar
Conquistador med Theatre of Hate. De flesta singlarna köpte jag på Fälts antikvariat i Falköping. I Göteborg letade jag på Dirty Records, Satisfaction, Yesterday, Skräpmusik, Bengans med flera. Det var i och för sig över tio år sedan jag lyssnade på dem.
pinball wizzard
Det här åker i soporna. En the Who tröja och en keps från London 1972.

självporträtt
Kristina ville inte fota mig med Pinball Wizzardtröjan. Rockoperan Tommy med the Who hade precis haft premiär 1972. Jag lyckades få på tröjan, men men det var nästan omöjligt att få av den...
Semesterliv | |
Upp