Liseberg 1947

1947 sjöng Margareta Kjellberg på Liseberg. "Margareta Kjellberg besökte för några år sedan "Visans vänner" och fick där höra 'Under takåsarna i Paris'. Därmed var hennes lycka gjord, ty när hon lanserade denna sång i radio påsken 1944, blev hon med ens vad hon fortfarande är: en av svenska folkets stora favoriter." Jag minns henne mest som historieberättare i "Har du hört den förut."

Hade rörpostsutskick på förmiddagen. det gick väl bra förutom att ett par beställningar som skulle till 5b (gamla samlingarna) kom till 1a (underjorden). På eftermiddagen tog jag fram beställningar i hus b. Nu fick jag använda karta igen. Fick krypa på golvet för att hitta en gammal bok om fornsvenska. Det är fantastiskt med de personerna som märkt ut alla dessa kilometer med hyllor. Nummer, siffror och olika förkortningar för att hitta rätt. Fick lite problem med att hitta en broschyr i en serie som hette något som Svenska bryggerinäringen.

Så Sven Göran Eriksson beger sig till England igen. Han blir sportchef för divisionfyralaget Notts County. Det är Englands äldsta lag. Jag förstår honom, England är ett trevligt land.
 
Fotboll | |
#1 - - Anonym:

Det skulle vara spännande att se din fantasieggande arbetsplats med underjord och allt.

Upp