Tåget stod still vid Ringön

Bra för de som har semester nu. Det blir inte så mycket nytta med att vi har sommartider på jobbet. 5.45 går tåget till Göteborg. Efter Partille svänger tåget av mot Kville och Ringön. Vid Kville på hissingen vänder tåget och går mot Göteborgs central Dessutom var det signalfel så det blev en kvart sent. 
  I Göteborg på Drottningtorget hälsade jag på den leendes dragspelaren som kommer och spelar varje sommar. Jag hann inte med tvåans spårvagn utan jag fick ta fyran. På fontänen vid Brunnsparken hade någon kastati tvättmedel i fontänen så den svämmade över med skum. Vid korsvägen kände jag att jag behövde gå på toa. Jag hann precis upp till Humanisten.
 
Tråkigt att Sverige förlorade mot Ukraina. Jag såg inte matchen för det hade blivit för sent. England vann i alla fall.
 
När jag kom till jobbet var det bara att skicka beställningarna i rörposten direkt.
Billy Bragg. passar bra idag.
Tåget vände vid kville.
 
Lunch åt jag på Mandarin. Köpte bröd samtidigt på Steinbrenner. 
 
Jag fortsätter gå med de här skenorna i skorna. Det är lite omständigt men experterna säger ju att det är det enda sättet att förbättra gången.
 
Jag ställde upp tidskrifter på eftermiddagen. Om det bara är en siffra som är fel när jag ställer upp tidskrifter eller serier så kommer produkten helt fel.
 
Bra att jag kom iväg från läsesalen trots att Mirja hade så mycket att prata om. Bland annat om hur trevligt hon tycker det är i Engelska kyrkan. 
 
Arbete, Bibliotek, MS, Musik | | Kommentera |
Upp