Jag har sett "Stjärnorna på slottet"

Både på morgonen och igår kväll såg jag Stjärnorna på slottet. Jag har en uppfattning men allt är ju en smaksak Jag har ju mina favoriter.
1. Shima Niavarani Det var en fascinerande resa hon varit med om. Hon kommer från Iran och en dag var hennes hus borta. Det var under irakkriget som Det hade fällts en bomb över deras hus och då bestämde de sig för att fly. I Sverige började hon direkt plugga svenska.
2. Ernst Billgren. Faktiskt också krigsflykting. Han kom till Sverige som barn när Dresden bombades. Han tyckte inte om skolan han ville bara sitta och måla. Sedan ser man på honom att han lyssnar intensivt när han sitter och petar sig i skägget. 3. Ola Rapace. Jag tyckte han var stökig i början men han har växt. En imponerande resa att komma in direkt på scenskolan. Sedan ser man att han lyssnar intensivt på de andra och kommenterar. 4. Kjell Wilhelmsen. Han berättade mycket om sina sjukdomar och det är ju inte fel. Han verkade trevlig. 5. Alexandra Pirelli. Jag är helt enkelt inte så intresserad av hennes musik. Men hon kan tydligen sjunga. På morgonen lyssnade jag på Can.

På förmiddagen gjorde jag en utflykt till Vårgårda för att ladda batteriet på min Toyota Yaris.
 
Körde för att ladda batteriet 
Fritid, Gymmet, MS, Musik | | Kommentera |
Upp