Fick en tid för min andra dos

Det gick bra att köra till Alingsås station. Tåget kom i tid, men sedan gick det långsamt längs med sjön Aspen. Vi (Johan och jag) hann i alla fall med tvåans spårvagn. Det är bra att hinna med den för det är inte så mycket folk på den och sedan kommer man fortare fram till Korsvägen i Göteborg.
 
Idag hade jag uppställning i Öppna magasinet. Det funkade fast det var många kursböcker idag. Det var ganska många böcker med Deweysignatur på cåning 6b. 
 
Lunch åt jag tonfisksallad på restaurang Tugget. Hon som står i kassan ser trött ut. På restaurangen kom det in en stor man som nog håller på med tunnlarna under UB. Han hade gul dress och en gul hjälm med en pannlampa på. Han pratade i mobiltelefon också.
 
På eftermiddagen ställde jag upp tidskrifter och sedan satt jag i läsesalen.
 
Idag lyssnade jag på Gladys Knight and the pips.
 
Det växer blåregn på terrassen på jobbet.
 
På eftermiddagen ringde från Borås och meddelade att jag fått en tid att få en andra dos vaccin mot Corona. 17 juni har jag fått en tid. Första fången de ringde gick jag nog i Lundgrenstrappor och kunde inte svara. Andra gången gick jag i en spiraltrappa på jobbet och kunde svara.
 
När jag skulle hem gick inte röd express till stationen utan jag hamnade i Brunnsparken.  Detta innebar att jag missade alla tåg från Göteborg. 
Arbete, Bibliotek, Musik | | Kommentera |
Upp