Michael Jackson eller Wah Wah Watson?

Hade bara skjorta och byxor på mig när jag cyklade till sationen. Ändå var det nog inte riktigt lika varmt som igår. I går satt jag bara jag bara och drog bokkort och pratade inte med någon. Jag kände mig tråkig och passé. Men det är ju min uppgift att sortera bort kort som finns i lokala databasen.

   Idag har jag hämtat Lisebergsprogram från 1944 i magasinet för okatalogiserat material. Det lilla magasinet ligger långt in i en kulvert. När jag kom dit på morgonen hade flera hyllmeter av program slängts i containrar. På 1940-talet hade Liseberg program för varje dag. I programbladen var det bilder på herrar i kostymer, hattar och slipsar.
Vid lunchtid pratade jag lite om Michael Jackson med F. och Nils-Erik. Jag måste erkänna att jag inte lyssnat så mycket på Michael Jackson.
-Jag lyssnade på Youtube igår och hittade en gammal favorit... Det var Wah Wah Watson med Goo Goo Wah Wah.
-Vad har det med Michael Jackson att göra? frågade F.
-Ja det är soul, eller funk, han spelade lite med Barry White, sa jag.
På tåget kändes det som sandpapper i munnen.

Efter jobbet gick jag till gymmet. Det var varmt redan i omklädningsrummet.
-På min termometer i bilen var det 31 grader, sa en man jag brukar växla några ord med.
På gymmet drack jag två liter vatten och svettades som vattnet ur en fontän. Och jag hade inte med mig en extra handduk för att lägga på bänken när jag övade i Smithmaskinen.
  Hemma drack jag sparrissoppa, drack en halv liter äppeljuice och en halv liter coca cola och efteråt åt jag citron och kaktusglass.
glass
Sorbet kaktus och citron.

Wah Wah Watson med Goo Goo Wah Wah
Arbete | | Kommentera |
Upp