Flyttad gastroskopiundersökning

Igår fick jag reda på att min astroskopiundersökning var flyttad. För att försäkra mig om det ringde jag till kirurgen när jag kom till jpbbet på biblioteket. Först kom jag till Södra Ölvsborgs sjukhus och det var fel. Sedan ringde jag och talade in i en telefonsvarare till kirurgen på Alingsås lasarett. När jag höll på att ställa in nya tidskrifter på våning 3a så ringde de från kirurgen. Tack och lov hann jag svara. De får ringa ett par signaler om jag ska hinna få fram telefonen. Ja det var flyttat till 15.15 på måndag. detta innebär att jag får fasta på dagen på måndag.
 
 studenten Paul Graf besökte läsesalen på Humanistiska biblioteket.
Idag lyssnade jag på Bob Marley.
 
Slutade tidigt idag. Jag hann med ett tåg som gick klockan 13.00. På tåget kom en man in och ropade att han måste ha pengar att åka till Södertälje. Han tiggde  279 kronor. När han fått pengarna av tre kvinnor smet han ut utan att tacka.
 
Jag och de andra männen på tåget låtsades som vi inte hört. Min gissning är att han blivit stoppad av tågvärdar på perrongen, numer står de ofta på perrongen och kontrollerar biljetter.
 
 I Alingsås köpte jag ett par nya skor. De jag hade innan blev ju stula på gymmet.
Arbete, Bibliotek, Gymmet, MS, rehab, sjukvård | | Kommentera |
Upp