Jag lär mig med tiden

Somnade på tåget till Göteborg. Jag hann precis kasta mig på spårvagn nummer tretton. 

En glad överraskning var att min trevlige kollega E.H. var tillbaka efter att ha legat nedbäddad med influensa. Han hade faktiskt tittat på min blogg när han var hemma. Det känns som min blogg gjort lite nytta. På förmiddagen satt jag mest och drog kort och samannställde hur många jag dragit och hur många jag lämnat i Excel.

Vid halvtolvtiden började jag promenera i solen ner till studietorget i Haga. Innan jag satte mig och åt jag en tallrik färdig Korv Stroganoff från Dafgård. Det stod i GP var det  några inte speciellt aptitretande bilder på färdigmat. Men jag tycker maten är helt okej.

Alla grupprumen var bokade hela dagen.

I GU-journalen stod det om vaktmästare Carl Palmer (namnet är fingerat) som jag skrivit så mycket gott om i bloggen genom åren.

Många frågor om hur du skriver ut från datorn och hur du kopierar. Tur att jag kopierade dubbelsidigt i förra veckan och fick hjälp av just Carl Palmer (namnet är påhittat). Måste göra ett par manövrar innan du kan kopiera 2 till 2 ute på den allmäna avdelningen. 
  Några unga kvinnor ville skriva ut från några datorer inne på Studietorget. Då gäller det att inte ha för bråttom utan i lugn och ro fylla i numret på datorn. Det är lätt att välja numret bredvid som står med svarta bokstäver. Om så sker börjar åtminstone jag från början igen. 
   Det är tredje gången någon frågar hur han kommer åt det trådlösa nätverket. Och ett antal gånger har studenter kommit och frågat om det går att skriva ut med kopiatorn i allmänna avdelningen.

När jag kom till stationen var tåget tio minuter sent. Jag har aldrig sett en sådan trängsel.
Bibliotek | |
Upp